Látogató számláló

1
6
2
2
5
9
6

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Szűrés

EAN kód
ALKO kerti gépek

ALKO kertigép akció

Karcher magasnyomású mosók

Teljes választékban a otthonitól az ipari használatig

Fűnyírók teljes válsztékban

Elektromos, akkumulátoros és benzines kivitelben

KIEMELT AJÁNLATAINK

Hírek

2020.05.12
Nyitva tartás - szállítások - megrendelések

UP date: május 25-tól kezdve 9-17:00ig tart nyitva Bécsi úti üzletünk.

 

UP date: március 15. lentebb olvasható hírünket most frissítjuk.

- telefonon: 30/283-7083 telefonszámon az elmúlt évek bejövő telefonos megkeresése minimum 4-5 szöröződött április 1. óta. Gyakorlatban 9-11ig vagyunk a leg leterheltebbek telefonon. kb 1-2 percenként van bejövő hívásunk, így emiatt nem tudunk minden nem fogodott hívást vissza hívni. Ezért elnézésüket kérjük! Viszont 12-15h-ig majdnem minden bejövő hívást tudunk kezelni.

- email: bejövő levelekre 1-2 munkanapon belül igyekszünk válaszolni

- rendelések: Ha rendelést ad le, kb 90% valószínűséggel olyan terméket választ ami már nincs bent az üzletünkben. ezek szállítási ideje ha a beszállító cégeknél van raktáron 2-5 munkanap. Riwall, Scheppach, Activa, Palram termékek esetében Cseh beszállítónk kb 7-10 napra tudja küldeni a lassúbb határátlépesek-logisztikai lassulás miatt.

- sajnos a kínálatunkban lévő összes beszállító cégnél napi szinten változik a termékek raktárkészlete, ami a mi munkánkat és vevőink kiszolgálását lassítja, emiatt sajnos több negatív értékelést kapunk, pedig az össz rendelések kb 5% érinti. A mostani COVID-19 helyzet miatt a gyártók, forgalmazók gyártási, ellátási és logisztikai láncát bizonyos termékeknél érinti, valamint az is, hogy az elmúlt évekhez képest jelentősen nött a kereslet.

Köszönjük továbbrí is vevőink, leendő vevőink bizalmát!

Kedves Vásárlőnk!

 

Mi a Hometools csapata, folyamatosan figyelemmel kisérjük a jelenleg világ színtű (COVID-19) vírus terjedésével kapcsolatos információkat és hatósági korlátozásokat.

Online rendelések feldolgozása, visszaigazolása, csomagolása és a kiszállítások, valamint a telefonos és email-es megkeresések-tájékoztatások zavartalnul működnek nálunk.

Ezúton szeretnénk bolti üzletünkbe vásárolni szándékozó vevőnket tájékoztatni, hogy üzletünk 2020.03.17. keddi naptól kezdve 9:00 - 15:00-ig tart nyitva hétköznaponként. Megrendeléseiket ezen időszakban tudják átvenni.

- Üzletházunk bejárata csak a Bokor utca 6. szám felöl van nyitva. (Bécsi út 81 felől le van zárva)

- Üzletünk átlagosan max 1 vásárló tartózkodik

Kérjük, hogy a termékek üzletünkben raktáron való elérhetősége valamint az üzletünkben raktáron nem lévő termékek elérhetősége miatt a rendelés előtt emailben vagy telefonon érdeklődjenek.

Kérjük, hogy a rendeléskor az online bankkártyás fizetést addig mellőzzék, amíg nem kértek tőlünk tájékoztatást a termék elérhetőségével kapcsolatosan.

Üzletünkben raktáron lévő termékeket akár másnapra is el tudjuk küldeni futárral

Jelen pillanatban a webáruházunk kínálatunkban szereplő, de üzletünkben készleten nem lévő termékekek kiszállítási ideje az alábbiek szerint várható:

- BOSCH, DREMEL és ALKO: 2. munkanapon átvehető - 3. munkanapra tudjuk küldeni

- Karcher: 3-4 munkanap

- Black&Decker: 4-5 munkanap

- RIWALL, Sheppach, Palram, Activa márkákat Csehországból kapjuk, így az 5-7 munkanap a kinti raktárkészletük függvényében

 

Mi a GLS és Express-One futárszolgálattal küldjük vevőinken el a megrendeléseiket, amit eddig zavartalan másnapi kiszállítással (üzletünkben feladásra kerülő rendelések esetén) tudtak és igyekeznek a jelenlegi helyzet ellenére is kiszállítani.

 

Köszönjük szíves megértésüket és türelmüket!

Üdvözlettel: Dobák Attila - ügyvezető/tulajdonos

Hometools Kft

Tel: +3630/283-7083

info@hometools.hu