A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Hírek

Látogató számláló

1
3
2
2
2
4
2

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Szűrés

EAN kód
ALKO kerti gépek

ALKO kertigép akció

Karcher magasnyomású mosók

Teljes választékban a otthonitól az ipari használatig

Fűnyírók teljes válsztékban

Elektromos, akkumulátoros és benzines kivitelben

KIEMELT AJÁNLATAINK

Kivitelezési szolgáltatásunk

Kedves Ügyfeleink, leendő megrendelőink!

A takarítógép, szerszámgép és mérőeszköz napi vagy hosszú távú kölcsönzésén túl közel 9 éves szakmai múlttal igyekszünk levenni Önről a terhet a takarítási munkával kapcsolatosan.

Évek alatt a legkülönbféle munkákkal, felülettekkel és igényekkel találkoztunk, amit eddig maximálisan sikerült megrendelőink részére elvégezni.

Ügyfeleink között voltak: átlagos lakás vagy luxusházzal rendelkező megrendelőink, plázákban, bevásárlóközpontokban lévő ruhaüzletek, éttermek, autószalonok, közintézmények, uszoda és számtalan iroda is.

Díjmentes helyszíni kiszállítással minden esetben Budapesten és Pest megyében személyesen tekintjük meg és mérjük fel a kívánt munkafeladatot és a megrendelő, az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki a tisztítási vagy munkavégzés technológiáját, melyre a piaci árakhoz képest egy kedvező árajánlatot adunk.

 Munkánk, melyről Ön is meg fog győződni, tükrözi a minőséget és precizitást. Legyen szó bármilyen tisztítási munkáról nem ismerünk lehetetlen, igyekszünk a legkülönlegesebb igényeknek vagy feladatoknak megfelelően megkeresni a megoldást, így biztosítva a megrendelőinknek a minőségi munkavégzést!

 

- Robot fűnyíró telepítés akár nálunk, akár máshol vásárolta: 15-38.000 Ft+áfa ár között 500 nm-ig, melyet 1 vagy 2 kollégával végzünk el. Az ár tartalmazza - a kívánt robotfűnyíró specifikációit figyelembe véve - a határoló kábeleinek lefektetését  és a robot kalibrálását és a fűnyírási időszakok beállítását. 

 

- Szőnyeg és kárpittisztítás:

 Irodák, fitness termek, bankok, gimnasztikai sportközpontok, színházak, múzeumok 50m2-2000 m2 közötti szőnyeg és szőnyegpadlók takarítása szőnyegtisztítógéppel (300-600 Ft/m2+Áfa ár között szennyeződéstől és a kívánt tisztítási technológiától függően)

Speciális igények vagy rövid száradási határidejű szőnyegek tisztítását is vállaljuk!

 

- Felújítás után nagytakarítás:

40m2- 1000m2 alapterületi lakás, ház, iroda, étterem, üzlet vagy raktárcsarnok teljes, vagy részleges takarítását, pipere takarítását vállaljuk.

Különböző minőségben kérheti a takarítást, mint pl.: csak a járólap megtisztítása a cementfátyol, portól, vagy festékfoltoktól, epoxy-ragasztó maradványoktól. 

vagy oldal fali csempe, ablakok, ablak és ajtókeretek tiszítása.

 

- Beltéri járólap, lépcső, lépcsőház kőburkolatának tisztítása, melyet gépesítve végzünk különböző súróló-szívógéppel és lépcsősúrólóval.

Magánházak, nagyobb lakások, irodák, közintézmények, autószalonok, fitness és egyéb sport létesítmények kövezetét újszerűvé tisztítjük.

 

- Kültéri járólap, viakolor, aszfalt, terméskő vagy betonkerítés vagy támfal fekete korom, olaj vagy gumifoltos, rágógumi maradványos vagy mohásodott felület tisztítása ipari súrólógéppel vagy forróvizes magasnyomású mosóval vagy azok kombinációjával.

350-800 Ft/m2 ár között szennyeződés mértékétől függően.

 

Pormentes fúrás bármilyen összetételű beton, téglafalban, födémben vagy aljzatban 5-38 mm furatátmérőig, akár 100 cm falvastagságig.

 

- Felújítás előti csempe-járólap levésése

csempe vésése oldalfalról 600-800 Ft/m2

járólap felvésése 800-950 Ft/m2

Sitt, törmelék konténerbe történő rakása és lehordása 8000 Ft/m3

Régi padlószőnyeg felszedése: 500 Ft/m2

 

- Betoncsiszolás, burkolás előtti felület előkészítése: 2500-8000 Ft/m2 ár között, mely nagyban függ a beton keménységétől, a lecsiszolni kívánt betonréteg vastagságától, a terület tagoltságától.

A munkálatot ipari Bosch GBR 15 CAG betoncsiszolóval és ipari Karcher NT 35/1 Tact porszívóval végezzük a lehető legminimálisabb porszennyezettség elérése érdekében.

 

 

Szolgáltatásunk árai nettóban értendőek. + 27% Áfa kerül felszámításra!

 

 

Webáruház készítés