ALKO kerti gépek

ALKO kertigép akció

Karcher magasnyomású mosók

Teljes választékban a otthonitól az ipari használatig

Fűnyírók teljes válsztékban

Elektromos, akkumulátoros és benzines kivitelben

KIEMELT AJÁNLATAINK

Kivitelezési szolgáltatásunk

Kivitelezési szolgáltatásaink

Kedves Ügyfeleink, leendő megrendelőink!

Kár és pormentes lukfúrás:

Budapesten vállaljuk rövid határidőn belül bármilyen összetételű betonban, téglafalban, födémben vagy aljzatban 5-16 mm furatátmérőig, akár 40 cm falvastagságig falfúrását.

Repedés és törés mentesen vállaljuk járólap és fali csempe, gresslap, márványburkolat lyuk fúrását is.

Munkavégzés előtt a falat falszkennerrel, padló vagy fal fűtésű épületek esetén hőkamerőval is megvizsgáljük, hogy elkerüljük az elektromos, vízcső, vagy fűtéscső elfúrását. Majd szintezőlézerrel kijelőljük a fúrási pontokat, amit a furat méretéhez mérten a legmegfelelőbb fúrókalapáccsal fúrúnk ki úgy, hogy a fúrásnál keletkezett port rögtön porszívóval és speciális elszívóadapterrel el is szívünk.

Alap díj: Az első óra kiszállással együtt Budapesten belül 19.900 Ft, és minden megkezdett fél óra további 4000 Ft. Az alapdíj max 16 mm-es átmérőig és a lukak számától függetlenül értendő.

 

A takarítógép, szerszámgép és mérőeszköz napi vagy hosszú távú kölcsönzésén túl közel 10 éves szakmai múlttal igyekszünk levenni Önről a terhet a takarítási munkával kapcsolatosan.

Évek alatt a legkülönbféle munkákkal, felülettekkel és igényekkel találkoztunk, amit eddig maximálisan sikerült megrendelőink részére elvégezni.

Ügyfeleink között voltak: átlagos lakás vagy luxusházzal rendelkező megrendelőink, plázákban, bevásárlóközpontokban lévő ruhaüzletek, éttermek, autószalonok, közintézmények, uszoda és számtalan iroda is.

Díjmentes helyszíni kiszállítással minden esetben Budapesten és Pest megyében személyesen tekintjük meg és mérjük fel a kívánt munkafeladatot és a megrendelő, az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki a tisztítási vagy munkavégzés technológiáját, melyre a piaci árakhoz képest egy kedvező árajánlatot adunk.

Munkánk, melyről Ön is meg fog győződni, tükrözi a minőséget és precizitást. Legyen szó bármilyen tisztítási munkáról nem ismerünk lehetetlen, igyekszünk a legkülönlegesebb igényeknek vagy feladatoknak megfelelően megkeresni a megoldást, így biztosítva a megrendelőinknek a minőségi munkavégzést!

- Szőnyeg és kárpittisztítás:

Irodák, üzletek fitness termek, bankok, gimnasztikai sportközpontok, színházak, múzeumok 30m2-3000 m2 közötti szőnyeg és szőnyegpadlók takarítása szőnyegtisztítógéppel.

A vállalási ár függ a felület nagyságától, szennyeződéstől és a kívánt tisztítási technológiától függően).

Szőnyegtisztítási áraink:

30-100 nm-ig: 600-800 Ft/m2+Áfa

100-500 nm-ig: 500-700 Ft/m2+Áfa

500-3000 nm-ig: 450-600 Ft/m2+Áfa

 

Speciális igények vagy rövid száradási határidejű szőnyegek, kanapék, fotelek tisztítását is vállaljuk!

Takarítási referenciáink

- Felújítás után nagytakarítás 850 Ft/nm+Áfa-tól:

40m2- 2000m2 alapterületi lakás, ház, iroda, étterem, üzlet vagy raktárcsarnok teljes, vagy részleges takarítását, pipere takarítását vállaljuk.

Különböző minőségben kérheti a takarítást, mint pl.: csak a járólap megtisztítása a cementfátyol, portól, vagy festékfoltoktól, epoxy-ragasztó maradványoktól, vagy oldal fali csempe, ablakok, ablak és ajtókeretek tiszítása. Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ablaktisztítás: 600 – 1200 Ft/nm+Áfa

 

- Beltéri járólap, lépcső, lépcsőház kőburkolatának tisztítása, garázs, raktár takarítás, melyet gépesítve végzünk különböző súróló-szívógéppel és lépcsősúrólóval.

Magánházak, nagyobb lakások, irodák, közintézmények, autószalonok, fitness és egyéb sport létesítmények kövezetét újszerűvé tisztítjük.

400-800 Ft/nm+Áfa ártól - Kérje egyedi kedvezőbb árajánlatunkat

Vállalási árunk függ a terület nagyságától, milyenségétől, szennyezetségi fokától és a takarítási technológiától és tisztítószer fogyástól.

 

- Kültéri járólap, viakolor, aszfalt, terméskő vagy betonkerítés vagy támfal fekete korom, olaj vagy gumifoltos, rágógumi maradványos vagy mohásodott felület tisztítása ipari súrólógéppel vagy forróvizes magasnyomású mosóval vagy azok kombinációjával.

500-800 Ft/m2 ár között szennyeződés mértékétől függően.

 

- Betoncsiszolás, burkolás előtti felület előkészítése: 3000-6900 Ft/m2 ár között, mely nagyban függ a beton keménységétől, a lecsiszolni kívánt betonréteg vastagságától, a terület tagoltságától.

A munkálatot ipari Bosch GBR 15 CAG betoncsiszolóval és ipari Karcher NT 35/1 Tact porszívóval végezzük a lehető legminimálisabb porszennyezettség elérése érdekében.

 

- Robot fűnyíró telepítés akár nálunk, akár máshol vásárolta meg robotfűnyíróját: 49.900 Ft-tól letelepítjük 200-2000 nm-ig a robotfűnyíróját, melyet 1 vagy 2 kollégával végzünk el.

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Az ár tartalmazza - a kívánt robotfűnyíró specifikációit figyelembe véve - a határoló kábeleinek lefektetését és a robot kalibrálását és a fűnyírási időszakok beállítását. 

Budapesten kívüli helyszínekre 60 Ft/km díjat számítunk fel az oda-vissza utra, mely tartalmaza az üzemanyag költségünket, a pályamatricát és az utazással eltöltött időnket is.

Szolgáltatásunk árai nettóban értendőek. + 27% Áfa kerül felszámításra!

 

Egyedi személyre, munkára szabott rajánlat kérés miatt keressenek minket elérhetőségeinken:

Tel: +3630/283-7083

Email: info@hometools.hu