Látogató számláló

1
4
7
9
1
4
4

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Szűrés

EAN kód
ALKO kerti gépek

ALKO kertigép akció

Karcher magasnyomású mosók

Teljes választékban a otthonitól az ipari használatig

Fűnyírók teljes válsztékban

Elektromos, akkumulátoros és benzines kivitelben

KIEMELT AJÁNLATAINK

Kivitelezési szolgáltatásunk

Kivitelezési szolgáltatásaink

Kedves Ügyfeleink, leendő megrendelőink!

Kár és pormentes lukfúrás:

Budapesten vállaljuk rövid határidőn belül bármilyen összetételű betonban, téglafalban, födémben vagy aljzatban 5-40 mm furatátmérőig, akár 100 cm falvastagságig falfúrását.

Repedés és törés mentesen vállaljuk járólap és fali csempe, gresslap, márványburkolat lyuk fúrását is.

 

Munkavégzés előtt a falat falszkennerrel, padló vagy fal fűtésű épületek esetén hőkamerőval is megvizsgáljük, hogy elkerüljük az elektromos, vízcső, vagy fűtéscső elfúrását. Majd szintezőlézerrel kijelőljük a fúrási pontokat, amit a furat méretéhez mérten a legmegfelelőbb fúrókalapáccsal fúrúnk ki úgy, hogy a fúrásnál keletkezett port rögtön porszívóval és speciális elszívóadapterrel el is szívünk.

Alap díj: Az első óra kiszállással együtt Budapesten belül 15.000 Ft, és minden megkezdett fél óra további 2500 Ft. Az alapdíj max 16 mm-es átmérőig és a lukak számától függetlenül értendő. 16 mm-40mm átmérőig, valamint üreges fúrókoronákkal 40-90 mm körkivágóátmérőig kérje egyedi ajánlatunkat.

 

A takarítógép, szerszámgép és mérőeszköz napi vagy hosszú távú kölcsönzésén túl közel 10 éves szakmai múlttal igyekszünk levenni Önről a terhet a takarítási munkával kapcsolatosan.

Évek alatt a legkülönbféle munkákkal, felülettekkel és igényekkel találkoztunk, amit eddig maximálisan sikerült megrendelőink részére elvégezni.

Ügyfeleink között voltak: átlagos lakás vagy luxusházzal rendelkező megrendelőink, plázákban, bevásárlóközpontokban lévő ruhaüzletek, éttermek, autószalonok, közintézmények, uszoda és számtalan iroda is.

Díjmentes helyszíni kiszállítással minden esetben Budapesten és Pest megyében személyesen tekintjük meg és mérjük fel a kívánt munkafeladatot és a megrendelő, az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki a tisztítási vagy munkavégzés technológiáját, melyre a piaci árakhoz képest egy kedvező árajánlatot adunk.

Munkánk, melyről Ön is meg fog győződni, tükrözi a minőséget és precizitást. Legyen szó bármilyen tisztítási munkáról nem ismerünk lehetetlen, igyekszünk a legkülönlegesebb igényeknek vagy feladatoknak megfelelően megkeresni a megoldást, így biztosítva a megrendelőinknek a minőségi munkavégzést!

 

- Szőnyeg és kárpittisztítás:

 Irodák, fitness termek, bankok, gimnasztikai sportközpontok, színházak, múzeumok 30m2-3000 m2 közötti szőnyeg és szőnyegpadlók takarítása szőnyegtisztítógéppel (400-800 Ft/m2+Áfa ár között szennyeződéstől és a kívánt tisztítási technológiától függően)

Speciális igények vagy rövid száradási határidejű szőnyegek tisztítását is vállaljuk!

 

- Felújítás után nagytakarítás:

40m2- 1000m2 alapterületi lakás, ház, iroda, étterem, üzlet vagy raktárcsarnok teljes, vagy részleges takarítását, pipere takarítását vállaljuk.

Különböző minőségben kérheti a takarítást, mint pl.: csak a járólap megtisztítása a cementfátyol, portól, vagy festékfoltoktól, epoxy-ragasztó maradványoktól. 

vagy oldal fali csempe, ablakok, ablak és ajtókeretek tiszítása.Takarítási referenciáink

 

- Beltéri járólap, lépcső, lépcsőház kőburkolatának tisztítása, melyet gépesítve végzünk különböző súróló-szívógéppel és lépcsősúrólóval.

Magánházak, nagyobb lakások, irodák, közintézmények, autószalonok, fitness és egyéb sport létesítmények kövezetét újszerűvé tisztítjük.

 

- Kültéri járólap, viakolor, aszfalt, terméskő vagy betonkerítés vagy támfal fekete korom, olaj vagy gumifoltos, rágógumi maradványos vagy mohásodott felület tisztítása ipari súrólógéppel vagy forróvizes magasnyomású mosóval vagy azok kombinációjával.

350-800 Ft/m2 ár között szennyeződés mértékétől függően.

 

- Felújítás előti csempe-járólap levésése

csempe vésése oldalfalról 600-800 Ft/m2

járólap felvésése 800-950 Ft/m2

Sitt, törmelék konténerbe történő rakása és lehordása 8000 Ft/m3

Régi padlószőnyeg felszedése: 500 Ft/m2

 

- Betoncsiszolás, burkolás előtti felület előkészítése: 2500-8000 Ft/m2 ár között, mely nagyban függ a beton keménységétől, a lecsiszolni kívánt betonréteg vastagságától, a terület tagoltságától.

A munkálatot ipari Bosch GBR 15 CAG betoncsiszolóval és ipari Karcher NT 35/1 Tact porszívóval végezzük a lehető legminimálisabb porszennyezettség elérése érdekében.

 

- Robot fűnyíró telepítés akár nálunk, akár máshol vásárolta meg robotfűnyíróját: 19.900-79.900 Ft ár között letelepítjük 200-2000 nm-ig a robotfűnyíróját, melyet 1 vagy 2 kollégával végzünk el. Az ár tartalmazza - a kívánt robotfűnyíró specifikációit figyelembe véve - a határoló kábeleinek lefektetését és a robot kalibrálását és a fűnyírási időszakok beállítását. 

2000 nm feletti telepítésre egyedi, kedvező árajánlatot adunk.

Budapesten kívüli helyszínekre 80 Ft/km díjat számítunk fel az oda-vissza utra, mely tartalmaza az üzemanyag költségünket, a pályamatricát és az utazással eltöltött időnket is.

Szolgáltatásunk árai nettóban értendőek. + 27% Áfa kerül felszámításra!

 

Egyedi személyre, munkára szabott rajánlat kérés miatt keressenek minket elérhetőségeinken:

Tel: +3630/283-7083

Email: info@hometools.hu