ALKO kerti gépek

ALKO kertigép akció

Karcher magasnyomású mosók

Teljes választékban a otthonitól az ipari használatig

Fűnyírók teljes válsztékban

Elektromos, akkumulátoros és benzines kivitelben

KIEMELT AJÁNLATAINK

Cégfilozófia

Bemutatkozás - Cégfilozófia

 

 

Cégünk 2009. júliusától működik HOMETOOLS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. néven, amelyet azért hoztuk létre, hogy az otthoni és az ipari felhasználóknak szélesebb körű választékot kínáljunk jóval alacsonyabb áron kényelmesen az otthonában az interneten vásárolva, mint egy nagyáruházban, vagy szakkereskedésben tenné meg ugyanazt sorokban állva, várakozva nem kellő kiszolgálás mellett.

 

 

Állandó termékkínálatunk általában 5-15%-al alacsonyabb áron vannak

Akciós termékeink 10-30%-al kerülnek kevesebbe, mint egy barkácsaruházban, szakkereskedésben.

 

Nagyobb értékű vásárlás esetén, vagy állandó partnereinknek további kedvezményeket tudunk adni árainkból a HOMETOOLS Partnerprogram keretében.

 

Főbb előnyünk a kedvezően alacsony árak és a gyors kiszállítás mellett az egyedülálló telefonos szaktanácsadás, amely megkönnyíti a gép(ek) kiválasztását, amely a legjobban az Ön igényeinek, felhasználási jellegéhez és a rá szánt összeghez igazodik, így Ön mindig elégedett, visszatérő vásárlónk lehet.

 

Ismerős Önnek, hogy hosszú percekig vár egy eladót egy áruházban, vagy a különböző osztályokon ide-oda küldik, mivel az eladók sem tudják mi merre van? Tapasztalta már azt, amikor egy szakeladót kérdezett egy megvásárolni kívánt termékről, hogy még Ön is többet tudott volna mondani, mint az eladó?

Nálunk ezek mind a múlté. Telefonos szaktanácsadásunkkal csak egy hívásába kerül Önnek! + 36-30/283-7083