Látogató számláló

1
9
3
0
2
0
3

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Szűrés

EAN kód
ALKO kerti gépek

ALKO kertigép akció

Karcher magasnyomású mosók

Teljes választékban a otthonitól az ipari használatig

Fűnyírók teljes válsztékban

Elektromos, akkumulátoros és benzines kivitelben

KIEMELT AJÁNLATAINK

ÁSZF

Vásárlás - Szállítás

 

Regisztráció

A HOMETOOLS internetes áruházban történő rendeléshez Önnek regisztráltatnia kell magát. A regisztrációt bármikor egyszerűen végrehajthatja pár perc alatt.

A  „Regisztráció” gombra kattintva tölheti ki regisztrációját, mely a számlázási, szállítási a kontakt személy adatait kell hogy tartalmaznia.

A regisztrációkor megadott személyes adatokat, egy Ön által megadott felhasználónévvel és jelszóval tároljuk a későbbi azonosításhoz. A későbbiekben, ha Ön már regisztrált felhasználó lesz, a felhasználónevével és az Ön által megadott jelszóval bármikor bejelentkezhet, így a késöbbi rendelésekor sokkal gyorsabban tudja rendelését leadni.

Az azonosítók megadásával adataihoz bármikor hozzáférhet, módosíthatja azokat, megtekintheti előző rendeléseit.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált felhasználó, a „ VÁSÁRLÓ BELÉPÉS” ablakban a felhasználónevét és jelszavát beírva, majd a „belépés” gombra kattintva léphet be az áruházba, és adhatja le megrendelését.

 

Elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtette jelszavát  abban az esetben a „VÁSÁRLÓ BELÉPÉS” ablakban az „Elfelejtettem a jelszavamat" gombra kattintva, e-mail címe megadásával új jelszót kérhet, melyet e-mailben küld meg a rendszer automatikusan.

 

Árak

A termékek mellett feltüntetett árak minden esetben a 27% ÁFA-t tartalmazó bruttó fogyasztói árak!

 

Üzletszabályzat

Ön a megrendelésének elküldésével a HOMETOOLS Kereskedelmi és Szolgáltató  Kft. vásárlója lesz és a 17/1999.(II. 5.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a HOMETOOLS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - mint Eladó-, és a megrendelő - mint Vevő- között, mely írásban kötött szerződésnek minősül! A szerződés nyelve magyar. A szerződés iktatásra kerül és a későbbiek folyamán hozzáférhető. A HOMETOOLS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fenntartja a jogot, hogy a webáruház szerződési feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A webáruház szerződési feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A webáruház szerződési feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a HOMETOOLS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a webáruház-szolgáltatást biztosítja. A szerződés tárgya: HOMETOOLS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által üzemeltetett internetes áruházban megvásárolható valamennyi árucikk, melyek jellemzőit a termék nevére történő kattintás után megjelenő oldalból tudhat meg részletesen.

A vásárlás menete

Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne levő termékek törölhetőek. A megrendelés leadását követően egy autómatikus visszaigazoló e-mailt kap a megrendelt termékek értékéről, adatairól, illetve a rendelés státuszáról, szállítási költségről.

A szállítási címként kérjük olyan címet adjon meg, melyen munkaidőben (munkanapokon általában 8-17 óra között) Ön vagy meghatalmazottja át tudja venni a csomagot. Lehetősége van a megrendelés során a szállítási címtől eltérő számlázási cím megadására is, ezt a regisztráció során, vagy a megrendekése után emailben info@hometools.hu címre megköldve is megteheti.

 

Fizetési - átvételi módok

Banki utalás: ha ezt a fizetési módot választotta, abban az esetben a megrendelést igazoló e-mail után küldünk még egy e-mailt átalában a megrendeléstől számítot 1-2 órán belül munkaidőben, ami tartalmazza a számla adatait, melyre hivatkozni tud átutaláskor. Amint az összeg megérkezik rögtön teljesítjük megrendelését. Amennyiben a termék nincs nekünk raktáron, azt hivatalos visszaigazolásunk során előre jelezzük és annak várható szállítási idejét is. A küldött csomag természetesen tartalmazni fogja a számla eredeti példányát is. Továbbá gépek esetében a gyári garancia levelet is.

A banki utalásos fizetési mód választása esetén két szállítási mód választható: futárszolgálat.

 

Személyes átvétel bemutatótermunkben:

 

Cím: 1036. Budapest Bécsi út 81. Aréna Passage Üzletház.

Bejárat a Bokor utca 6. szám felől is.

Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig 9-18 óráig.

Tel: +3630/283-7083

 

 

Nagyobb térképre váltás

 

Szállítás

A raktárunkon lévő termékeket akár másnapra is ki tudjuk szállítani (utánvétel esetében)A raktáronkon nem lévő megrendelt terméket a rendeléstől számított 3-5 munkanapon belül kerülnek kiszállításra. Ez alól kivételt képeznek azon termékek, melyek az importőrnél vagy beszállítónknál sem találhatóak raktáron, ezen cikkek esetében a szállítási idő kihúzódhat 1-2 hétre is.

Ilyenkor minden esetben értesítjük a megrendelőt a szállítás elhúzódásáról.

A termékeket a GLS Hungary Kft futárszolgálata kézbesíti az alábbiak szerint:

A csomagkézbesítő munkaidőben kísérli meg a csomag kézbesítését, ha nem talál megfelelő személyt a helyszínen, akkor újra megkísérli a csomag kézbesítését, de mindkét alkalommal értesítőt hagy maga után.

 

Fontos! Amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor a csomag átvételét tagadják meg, és azonnal értesítsenek minket a történtekről az alábbi elérhetőségeken: info@hometools.hu telefon: +36-30/283-7083

 

Szállítási díjak

 

Csomagfeladás GLS futárral előre utalás esetén: 0-30.000 Ft között 790 Ft, 30.000 Ft felett ingyenes Országszerte terméktípustól függően 1-5 munkanapon belüli házhozszállítással vállaljuk előre utalás esetén. Amennyiben nincs otthon, amikor a csomag érkezik a GLS futár értesítőt hagy, telefonon hívja a másnapi ismételt kézbesítzés miatt. Személyes átvétel Személyes átvétel bemuatatótermünkben és mintaboltunkban:

1036. Budapest Bécsi út 81. Aréna Passage üzletház fsz.

Hometools üzletünkről képek

 

Utánvétes csomagfeladással:

 30.000 Ft alatt: 990 Ft

 30.000-230.000 Ft között ingyenes

230.000 Ft feletti rendelés esetén csak előre utalást fogadunk el!

 

Elállás joga

A terméknek, több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek, a Fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy (14) napon belül gyakorolhatja.

 

- a termék visszaküldéséről a vevő köteles gondoskodni, - Ha a fogyasztó a 22 §-nak megfelelően eláll az üzlethelyiségen kívül kötött vaagy a távollevők között kötött szerződéstől, a vállalkozás a HOMETOOLS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is. A vitás esetek elkerülése érdekében a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a HOMETOOLS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fényképfelvételt készít. A vásárlástól való elállási jog esetében a 45/2014. (II.26) kormányrendelet az irányadó. Eladó és vevő között a webáruházban leadott megrendelések (elektronikus megrendelőlapok) nem írásban, hanem a ráutaló magatartás ("megrendelés" feliratú ikonra való klikkelés) formályában tett jognyilatkozatnak minősül.

Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt (kiszállítás). Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személynek átadni.

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Ugyanakkor cégünk jogot formál arra, hogy adatait felhasználja saját részére statisztikai szempontból.

Amennyiben Ön feliratkozott hírlevelünkre, úgy feljogosít minket arra, hogy az esetleges változásokról, új árukról, akciókról e-mailben értesítsük. Amennyiben nem kíván tőlünk hírlevelet kapni, úgy a „HÍRLEVÉL” ablakban az e-mail címét beírva, a „leiratkozás”-t bejelölve, majd a „ment” gombra kattintva kérjük jelezze felénk.

Fogyasztói jogvita esetén amennyiben nem sikerül a vitát a kereskedővel (HOMETOOLS Kft) rendezni, a bírósági út előtt érdemes a békéltető testületek segítségét igénybe venni. Fejér Megyei Békéltető Testület Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúséta tér 4-6. Telefonszáma: (22) 510-310 Fax száma: (22) 510-312 Név: Kirst László