ALKO kerti gépek

ALKO kertigép akció

Karcher magasnyomású mosók

Teljes választékban a otthonitól az ipari használatig

Fűnyírók teljes válsztékban

Elektromos, akkumulátoros és benzines kivitelben

KIEMELT AJÁNLATAINK

Nagyvásárlói kedvezmények-Partnerprogram

Nagyvásárlói kedvezmények

 

 

Most költözött és szeretné otthonát felszerelni az alapvető barkácsgépekkel?

Szeretné vállalkozását a nálunk kapható gépekből, tartozékokból felszerelni?

Alkalmazottjainak szeretne hasznos ajándékot adni valamely ünnep alkalmából?

Nálunk megteheti mindezt a legolcsóbban és a legrugalmasabban. Segítünk költségeit csökkenteni!

 

 

Gyakran felmerül az a kérdés az emberben, amikor nagyobb tételben, vagy nagyobb összegben szeretne vásárolni, hogy kapna-e kedvezményt az eredeti árból.

Amennyiben van már elképzelése, hogy milyen termékeket szeretne milyen darabszámban vásárolni, abban az esetben küldje el nekünk ajánlatkérését az info@hometools.hu e-mail címre és mi mihamarabb válaszolunk vagy telefonon visszahívjuk.

 

 

 

HOMETOOLS Partnerprogram:

 

Viszonteladóknak:

Amennyiben Ön nem BOSCH partner, mert nem éri el a kívánt éves forgalmat, de szeretne mégis BOSCH, Skil és Dremel gépek és tartozékok forgalmazásával foglalkozni a már meglévő tevékenysége kiegészítése mellett, abban az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot és vásároljon nálunk nagykereskedelmi áron!

 

 

Nagyvállalatoknak:

Azoknak a vállalkozásoknak, vállalatoknak dolgoztuk ki Nagyvállalati Partnerprogramunkat, akik rendszeresen használnak tevékenységükből kifolyólag ipari, esetleg barkácsgépeket, viszont az újgépek, tartozékok beszerzésénél törekedniük kell a költségoptimalizálásra. Vegye fel velünk a kapcsolatot és egy keretszerződés után a megállapodott X %-os kedvezményt adunk minden rendelése után automatikusan. Ezek után nem kell minden újgép beszerzésére újabb és újabb helyeken árajánlatokat kérnie. Így Önnek és vállalkozásának jelentős pénzt és időt takarítunk meg.